Open Focus

 marcus snakker 3

Open Focus er effektiv mod stress og præstationsangst

Open Focus er opmærksomhedstræning, som forbedrer din fysiske og mentale sundhed. Det er strækøvelser for hjernen, hvor både stressramte, folk med angst eller kroniske smerter, topledere og eliteatleter bliver i stand til at imødegå udfordringer og opnå mål.

Det er en lise for sjæl og sind. Ligesom muskler kan være spændte, så kan hjernen også være spændt og på overarbejde. Det skal du lære at give slip på, og her er Open Focus en yderst effektfuld metode.

Befri din krop for spændinger, stress og smerter 

Formålet med Open Focus behandling er at fjerne den negative spiral af tanker, som smerter, stress eller angst skaber. Behandlingen kan også styrke din beslutningskompetence eller din performance, når du går til eksamen eller præsterer som sportsudøver eller i et krævende job.

Med Open Focus lære du at styre hjernens spændingsniveau. Det er praktisk effektiv neurologisk træning, som regulerer de elektriske impulser, som skaber både lav og høj spænding. Hjernens svingninger er i konstant bevægelse og med Open Focus får du hjælp til at finde ro på et beroligende lavt spændingsniveau.

Unik Open Focus behandling i Danmark

Amagerbro Fysioterapi er den første og eneste klinik i Danmark, der tilbyder behandlinger i den veldokumenterede amerikanske metode. Det har vi gjort siden 2010, og vores klienter oplever det som en yderst effektfuld behandling, som fremmer deres velvære og trivsel.

Open Focus har gennem mange år været anvendt af professionelle sportsfolk, fx New York Giants og mange amerikanske basketballspillere. Metoden er blevet videreudviklet til også at kunne behandle kroniske smerter, kroniske spændinger og præstationsangst.

Vi har skabt helt særlige resultater for vores klienter:

• Personer med kroniske smerter afhjælpes.
• Stressramte lærer at være tilstede i nuet.
• Unge med præstationsangst finder roen til at performe til eksamen.
• Personer med opmærksomhedsforstyrrelser, fx ADHD, finder ro.
• Ledere og sportsfolk lærer at præstere i det rette øjeblik.

Allerede efter 1-2 behandlinger vil du opleve en positiv ændring i forhold til de mål eller de udfordringer, du står overfor.

Samtaleterapi og neurofeedback, der giver energi og livsglæde

Det lægger i menneskets natur at overfokusere på en ting af gangen (fx en smerte eller en stresstilstand), og det er derfor helt centralt i Open Focus at nedbryde denne naturlige tendens:

  • Med Open Focus bliver du gennem fokuseret samtaleterapi guidet til at åbne op og blive opmærksom på alle de ting, du påvirkes af. 
  • Du trænes til at udvide dit fokus, så du kan forholde dig til mange ting på en gang og samtidig relatere dem til hinanden. På den måde får du et fuldstændigt åbent sind, som gør dig i stand til at fokusere på sunde relationer.
  • Herefter bliver du guidet til at indsnævre dit fokus igen og lukke af for de ting, der hidtil har forstyrret dig. Alt dette skaber balance og orden i dit sind.
  • Ved egen kontrol bliver du i stand til at reducere og i de fleste tilfælde komme helt af med både smerter, stress og angst.

Under behandlingen vil en neurofeedback (ECC) maskine måle de elektriske impulser i din hjerne og registrere hvornår, du når et lavt spændingsniveau. På den måde gør EEG maskinen det muligt for Marcus Goodarzi at komme med konkret feedback, guider dig ind på rette vej samt måle og registrere dine fremskridt. Der vil være behagelig musik under behandlingen.

Marcus Goodarzi – eneste certificerede behandler i Danmark

Alle Open Focus behandlinger hos Amagerbro Fysioterapi udføres af Marcus Goodarzi, som er den eneste certificerede behandler og instruktør i Danmark. Som tidligere verdensmester i karate kender han selv til vigtigheden af fokuseret opmærksomhedstræning, og han har en kæmpe viden og erfaring med stressbehandling og coaching, som alle klienter nyder godt af. Læs mere om behandlingen på openfocus.dk eller kontakt Marcus direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Open Focus er en veldokumenteret behandlingsform fra USA, som er udviklet af psykolog og hjerneforsker Dr. Lester Fehmi på Princeton Biofeedback Centre i USA. Han fandt ud af, at når vores hjerneaktivitet synkroniseres i alfabølger, så forbedres vores sundhedsniveau. På den baggrund udviklede han de øvelser og den nuerofeedback (ECC) maskine, som er grundstenene i Open Focus metoden.

Pris og forløb

Prisen for en Open Focus session af 1 times varighed er 850 kr. og en session af ½ times varighed koster 550 kr. Du kan sagtens bestille en session og stadigvæk mærke effekten af behandlingen.

Marcus Goodarzi anbefaler normalt 3 sessioner af ½ eller 1 times varighed. Alle får et udarbejdet et skræddersyet program og kan have behov for både kortere eller længere forløb. Det er muligt at købe et forløb på 5 eller 10 gange og få 10 % i rabat.

Book din første tid til Open Focus

For tidsbestilling kan du booke direkte her. Du kan også kontakte Amagerbro Fysioterapi på tlf. 3296 6002 dagligt mellem kl. 08:30 og 12:30.

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  FYSIOTERAPI

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  ÅBNINGSTIDER


 

Behandlingsformer