Shockwave terapi

Shockwave amagerbro fysioterapi

Shockwaves er effektiv smertebehandling 

Shockwaves (lydbølger) er en yderst effektiv behandlingsform, som forbedrer din livskvalitet ved at afhjælpe betændelsestilstande og skader. Den kickstarter din krops naturlige helingsprocesser og er ofte et godt alternativ til både medicin og operation.

Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og gennem mange år brugt til at nedbryde og fjerne nyresten. Her oplevede patienterne at smerter og andre funktionsproblemer forsvandt som en bieffekt af behandlingen. Derfor tilbyder Amagerbro Fysioterapi nu shockwave-behandling til alle kunder.

Nærmest garanti for at blive smertefri

Chokbølge-behandling har en hurtig virkning, og 80 % af alle oplever, at de bliver smertefrie eller får en væsentlig smertereduktion. Behandlingen er effektiv for dig, der har beskadigede celler som følge af:

  • At kroppen har dannet arvæv, der har forringet din bevægelighed og styrke.
  • Vedvarende muskelspændinger i fx. skulder, nakke, ryg eller baller.
  • Smerter i knæ, fx springerknæ.
  • Betændelsestilstande, fx i skinneben eller problemer med akillessenen.
  • Piskesmæld.
  • Museskader, tennis- eller golfalbuer.
  • Irritabel hælpude eller hælspore.

Effektivt selv på kroniske smerter og ingen bivirkninger

Shockwaves fremskynder kroppens naturlige heling ved at stimulere dannelsen af nye blodkar, øge blodcirkulationen og få fibroblastercellerne til at danne nyt bindevæv. De skadede celler kommer derved igennem en ny god helingsproces.

Selve behandlingen kan mærkes men er helt ufarlig, og de fleste føler sig ofte lindret allerede efter en behandling. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter. Der er ingen bivirkninger.

Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. 
Terapeuten lokaliserer og undersøger det beskadigede område, og I gennemgår diagnosen sammen inden selve behandlingen. Metoden er fuldstændig sikker. 

Hos Amagerbro Fysioterapi tilbyder vi to former for behandling:

1) Radierende Shockwaves kan behandle skader 0-5 cm dybe

Denne behandlingsform kaldes også trykbølgeterapi, hvor lydbølger overfører energi til de beskadigede celler, reparerer og genstarter helingsprocessen. En gelé bliver påført området, så trykbølgerne introduceres i det skadede område/væv. Herefter sendes trykbølgerne mod området via et applikationshoved, som bevæges cirkulært henover området. Disse trykbølger kan behandle op til 5 cm 
ind i kroppen.

En behandling med trykbølger (RSWT behandling) hos Signe Sylvest koster 380 kr. (200 kr. hvis du har en henvisning).

2) Fokuserede Shockwaves kan behandle dybere skader 0-12 cm

Denne behandlingsform kaldes også chokbølgeterapi og på samme måde som RSW-behandlingen, så skaber lydbølger den energi, som heler de beskadigede celler. Disse to må dog ikke forveksles, da energien her er væsentlig højere og derfor kan FSW nå væv, der ligger længere inde i kroppen – helt op til 12 cm.

Fokuseret shockbølgeterapi kan derfor nå ind og behandle dybtliggende smerter i baller, hofter, ryggen mv., ligesom den kan behandle slidgigt og kalkdannelser i sener som giver stikkende smerter.

En behandling med fokuserede chokbølger (ESWT behanlling) hos Per Andersen koster 550 kr. (400 kr. hvis du har en henvisning).

FSW afhjælper impotens

Fokuseret chokbølgeterapi er også yderst effektiv mod impotens. Metodens succes med at afhjælpe urologiske diagnoser er videnskabeligt påvist, og som en del af behandlingen starter vi altid med at afdække årsagerne til dine rejsningsproblemer, så vi bliver sikre på, at FSW-behandling er en del af løsningen for dig.

Vi starter med en grundig samtale over telefonen eller i et fortroligt rum. Når selve behandlingen påbegyndes, så er det mellemkødet og penisskaftet, der behandles. Stort set alle oplever en positiv effekt, og allerede efter 1-2 behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden og få deres normale sexliv tilbage.

En behandling af urologiske diagnoser hos Per Andersen koster 1.500 kr. (1.000 kr. hvis du har en henvisning).

Fordele ved behandling med Shockwaves

  • Utrolig hurtig effekt af behandlingen – også ved kroniske smerter.
  • Ingen bivirkninger.
  • Et effektivt alternativ til medicinsk behandling og operation.

Vil du i gang med det samme eller er du i tvivl om noget?

Hvis du er i tvivl om hvilken af de to behandlingsformer, du har brug for, så tøv ikke med at kontakte os. Lydbølgebehandling med RSW og FSW kan supplere hinanden, men dybereliggende skader og problemer med potensen kan kun klares af de fokuserede chokbølger (FSW).

Du skal også være opmærksom på, at denne behandling ikke anbefales til gravide, kræftramte, personer der er i behandling af blodpropper eller personer som bruger pacemaker.

Bestil en tid via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., telefon: 3296 6002 eller book direkte.

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  FYSIOTERAPI

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  ÅBNINGSTIDER


 

Behandlingsformer