Open Focus på virksomheder

open focus header

Med målrettet Open Focus træning kan du skærpe din beslutningskompetence, mindske stresshormoner eller lære at præstere foran andre, når du står i et krævende job.

Når du som leder, konsulent eller medarbejder skærper din opmærksomhed på lige netop den tale eller den præstation, som du skal levere, så fjerner du samtidig de tanker, som forstyrrer en god præstation i det rette øjeblik. 

Marcus Goodarzi's Open Focus træning for virksomheder henvender sig til ledere, konsulenter eller andre ansatte, som ønsker en praktisk måde at reducere den 'støj' i sindet, som kan hindre en god performance.

Få en workshop eller et forløb ud på din virksomhed

Open Focus er praktisk neurologisk træning, som regulerer de elektriske impulser i hjernen, som er er i konstant bevægelse. Med Open Focus får du hjælp til at finde ro på et beroligende lavt spændingsniveau. Derfor er Open Focus effektiv for:

  • TOPLEDERE OG ELITESPORTSUDØVRE som vil skærpe deres beslutningskompetence og lære at præstere endnu mere fremragende foran andre i alle situationer. Du bliver fuldstændig klar i beslutningsøjeblikket i et krævende job. 
  • KONSULENTER OG MEDARBEJDERE som mærker præstationsangten når de skal præstere foran andre, og som har brug et effektivt redskab at kontrollere den følelse. Det bliver dig, der fremover styrer dine tanker og ikke dem, der styrer dig.
  • STRESSRAMTE ELLER MEDARBEJDERE DER HAR PROBLEMER MED FOR MEGET TRAVLHED I LØBET AF ARBEJDSDAGEN og som har brug for effektivt at fjerne negative stresshormoner. Du lærer at fjerne alt forstyrrende ´støj´ i sindet.

Køb et virksomhedsforløb eller afhold et fyraftensmøde

Henvend dig direkte til Marcus Goodarzi på info@openfocus,dk og hør mere om mulighederne for lave en aftale med din virksomhed.

Du har også mulighed for at få Marcus Goodarzi ud på din virksomhed til et fyraftensmøde eller i forbindelse med en workshop/ et medarbejderarrangement.

Open Focus træning ved Marcus Goodarzi 

Marcus Goodarzi kender som tidligere verdensmester i karate alt selv til vigtigheden af at toppræstere i det rette øjeblik. Han har undervist mange ledere og professionelle sportfolk i Open Focus teknikker. Det nyder alle hans klienter godt af. Du er velkommen til at kontakte ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller læse mere på hans hjemmeside openfocus.dk.

Open Focus metoden kan også bruges til at reducere eller forebygge stress på arbejdspladsen. Læs mere om hvordan Open Focus bruges til klienter her i klinikken.Træningen virker og giver en positiv ændring efter kun 1-2 sessioner. Vi garanterer fuld anonymitet for alle, der booker en eller flere sessioner.

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD