Shockwave terapi

 

Shockwave amagerbro fysioterapi

Shockwaves er effektiv smertebehandling 

Shockwaves (lydbølger) er en yderst effektiv behandlingsform, som forbedrer din livskvalitet ved at afhjælpe betændelsestilstande og skader. Den kickstarter din krops naturlige helingsprocesser og er ofte et godt alternativ til både medicin og operation.

Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og gennem mange år brugt til at nedbryde og fjerne nyresten. Her oplevede patienterne at smerter og andre funktionsproblemer forsvandt som en bieffekt af behandlingen. Derfor tilbyder Amagerbro Fysioterapi nu shockwave-behandling til alle kunder.

Fordele ved behandling med Shockwaves

  • Utrolig hurtig effekt af behandlingen – også ved kroniske smerter.
  • Ingen bivirkninger.
  • Et effektivt alternativ til medicinsk behandling og operation.

Nærmest garanti for at blive smertefri

Behandlingen har en hurtig virkning, og 80 % af alle oplever, at de bliver smertefrie eller får en væsentlig smertereduktion. Behandlingen er effektiv for dig, der har beskadigede celler som følge af:

  • At kroppen har dannet arvæv, der har forringet din bevægelighed og styrke.
  • Vedvarende muskelspændinger i fx. skulder, nakke, ryg eller baller.
  • Smerter i knæ, fx springerknæ.
  • Betændelsestilstande, fx i skinneben eller problemer med akillessenen.
  • Piskesmæld.
  • Museskader, tennis- eller golfalbuer.
  • Irritabel hælpude eller hælspore.

Listen over diagnoser, som kan behandles af shockwaves, er lang og i dynamisk udvikling. Se også Shockwave terapi mod impotens problemer, som vi tilbyder her i klinikken.

Effektivt selv på kroniske smerter og ingen bivirkninger

Shockwaves fremskynder kroppens naturlige heling ved at stimulere dannelsen af nye blodkar, øge blodcirkulationen og få fibroblastercellerne til at danne nyt bindevæv. De skadede celler kommer derved igennem en ny god helingsproces.

Selve behandlingen kan mærkes men er helt ufarlig, og de fleste føler sig ofte lindret allerede efter en behandling. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter. Der er ingen bivirkninger.

Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. 
Terapeuten lokaliserer og undersøger det beskadigede område, og I gennemgår diagnosen sammen inden selve behandlingen. Metoden er fuldstændig sikker. 

Hos Amagerbro Fysioterapi tilbyder vi to former for shockwaves:

Impulsen og energiintensiteten ved de lydbølger, som hhv. radierende trykbølger (RSTW) og fokuserede chokbølger (ESWT) afgiver, er meget forskellig. De er dog to meget virkningsfulde behandlingsformer, som supplerer hinanden. Derfor tilbyder vi begge former for shockwaves.

Radierende Shockwaves: effektiv til bredere muskulære skader

Læs mere om vores behandling med radierende shockwave terapi.

Fokuserede Shockwaves: effektiv til dybereliggende smerter

Læs mere om vores behandling med fokuseret shockwave terapi

Vil du i gang med det samme eller har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om hvilken af de to behandlingsformer, som vil være mest effektiv for dig, så spørg endelig. Du er altid velkommen til at kontakte Signe Sylvest (radierende shockwaves) eller Per Andersen (fokuserede shockwaves). 

Vær opmærksom på at shockwaves ikke anbefales til gravide, kræftramte, personer i behandling af blodpropper eller personer som bruger pacemaker.

Book en tid

Bestil en tid via telefon: 3296 6002 eller book online.

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

Behandlingsformer