Vi er til for dig

 

faelles 2015

Vi står for personlig faglighed, viden og erfaring som kommer dig til gavn

Hos Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter lægger vi vægt på at have et stort udvalg af behandlingstilbud, og et stærkt hold af dygtige fagfolk med mange års erfaring.

Der bliver hele tiden gjort fremskridt indenfor behandling og træning, og derfor er det vigtigt for os at efteruddanne os løbende og blive klogere på området. Vi har fokus på at vores patienter og kunder kan nå deres mål, og vi tilrettelægger og justerer træningen derefter.

Vi er også langt fremme i feltet, hvad angår anvendelse af ny viden bl.a. om sammenhængen mellem krop og psyke. Vi benytter elementer fra mentaltræning og coaching til at motivere med, og vi tilbyder som de eneste i Danmark behandlingsmetoden, Open Focus, ligesom vi også tilbyder radierende og fokuseret shockwave terapi.

Et sted hvor du kan lide at komme

Vi er stolte over, at vores patienter og kunder oplever, at vi møder dem med godt humør og indlevelse, og at vi fra starten lytter til dem, forstår dem og skaber et personligt og trygt rum.

En del af den tryghed skaber vi ved at inddrage patienterne i behandlingen, og vores erfaring viser os, at det giver rigtig gode resultater.

Vi mener, at den bedste behandling sker i en god afslappet stemning, og mange kunder og patienter roser os for, at der er god balance mellem behandlingssnak og småsnak, og de oplever, at de forlader centeret i godt humør og med begrundet optimisme.  

Her er en god og uformel atmosfære, som man kan mærke allerede i receptionen, hvor vores vellidte sekretærer sidder klar til at modtage dig, og hvor den hyggelige småsnak jævnligt blandes med grin fra vores behandlingsrum og træningssale.

Kombinationen af høj faglighed og god personlig behandling gør Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter til et sted, som kunder og patienter vender tilbage til og anbefaler til andre.

Læs mere om vores behandlere

Læs mere om vores behandlingstilbud

Læs mere om vores træningstilbud

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


facebook_page_plugin